Изработка на сайт и Уеб Дизайн

Изработка и поддръжка на сайт

Уеб Дизайн и SEO Оптимизация

Вероятно си мислите, че тъй като бизнесът Ви е офлайн, тоест сте производител на продукт или предлагате офлайн услуги, нямате нужда от Уеб сайт, но грешите! Корпоративен/Фирмен Уеб сайт е необходим за всяка компания. Чрез него, Вие ще представите своя бранд пред онлайн потребителите като някои от тях са потенциални клиенти. С изработката на Динамичен сайт и уникален дизайн, потребителите лесно ще могат да Ви запомнят. Една рекламна кампания в интернет в комбинация със SEO Оптимизация ще Ви помогне да затвърдите позициите си пред уеб аудиторията.

Какви предимства Ви носи Изработката на сайт?

  • Представяне на Вашия бизнес в интернет;
  • Утвърждаване на позициите на Вашата компания пред онлайн потребителите;
  • Уникален Уеб Дизайн, който да спомогне за лесното запомняне на Вашата марка;
  • При добра SEO Оптимизация – по-добро класиране в търсачките, в дългосрочен план;
  • Увеличаване на броя на клиентите.


Не забравяйте, че всеки ден търсачките се използват от милиони хора и когато някой се нуждае от услуга най-често използва интернет, за да потърси фирма, предлагаща такава. Ето защо, присъствието Ви в мрежата ще помогне да Ви откриват по-лесно, когато потребителите търсят продукт/услуга, каквато предлагате Вие.

В интернет има доста компании, предлагащи услуги свързани с Изработка на сайт, Оптимизация за търсачки, Уеб Дизайн, поддръжка и така нататък, почти невъзможно да се открие фирма, предлагаща комплексна услуга. Ние от BG Optimisation, Ви предлагаме:

  • Качествена изработка на Уеб сайт за кратък период от време;
  • Уникален Уеб Дизайн за Вашия фирмен сайт;
  • Месечна поддръжка на сайт. В случай, че възникне проблем, ние незабавно ще го отстраним!

Предимства на Уеб Дизайна – в интернет има хиляди безплатни templates, но ако използвате такъв, няма да сте с нищо по-различни от останалите! Уникалният Уеб Дизайн ще Ви отличи от останалите фирми като по този начин хората ще Ви запомнят по-лесно.

SEO Оптимизация – Оптимизацията за Google е много важна. Чрез нея, клиентите ще Ви откриват по-лесно. За разлика от платената реклама, SEO Оптимизацията има дълготраен ефект. След като се извърши успешно от SEO специалист, Вашият сайт ще се появява на първа страница в органичните резултати на Google дълго време. Естествено, за да се запази дълготрайния ефект е необходима месечна поддръжка, каквато BG Optimisation предлага. За разлика от SEO-то, платените резултати, които се появяват в търсачката, ще изчезнат веднага след приключване на рекламната кампания.

SEO Оптимизацията оказва влияние при класирането на сайтовете в търсачките. Хората проявяват по-голямо доверие към органичните (неплатени) резултати, отколкото към платената реклама. Това е още една причина, която показва предимствата на SEO Оптимизацията за разлика от PPC платената реклама.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 5 votes)
Изработка на сайт и Уеб Дизайн, 5.0 out of 5 based on 4 ratings