Кой тип сайтове се оптимизират по-добре

Кой тип сайтове се оптимизират по-добре

CMS система или Flash сайт

Кой е по-добрият вариант за SEO

Желаещите да поръчат Изработката на Фирмен Уеб сайт все повече губят интерес към поръчката на Статични сайтове. Повечето се ориентират към използването на Динамичен Уеб сайт, който да се редактира бързо и лесно.

Какво е CMS система?

Динамичен сайт или Флаш сайтContent Management System (CMS System) казано на български е Система за управление на съдържанието. Чрез нея е възможно създаването на Динамичен сайт, който разполага с лесен и удобен за ползване администраторски панел, откъдето може да се добавя или актуализира съдържание – текстово или графично. За да работите с подобна CMS система не е нужно да притежавате специфични ИТ умения. Достатъчно е да поръчате изработката и поддръжката на такъв Уеб сайт. CMS системата позволява визуален изглед при редактиране или публикуване на информация, което доста улеснява редакторите. При статичните сайтове се налага редактиране на HTML кода, за да се промени или добави нова информация, което отнема много повече време. Затова CMS системите са много по-предпочитани в сравнение със статичните сайтове!

Flash сайтове – за тях може да се каже, че могат да бъдат с доста добра визия и функционалност, но що се отнася до начин за въвеждане на информация, редактирането също е доста трудоемко, както и при статичните сайтове.

В крайна сметка, кой вариант е най-удачен, за да сте сред първенците по ключови думи в Google SERP-a? Статичен сайт, Флаш сайт или Система за управление на съдържанието?

За да е успешна една SEO Оптимизация е необходимо в сайта, по който се работи да може да се правят периодични обновления като промяна на текст или създаване на нови публикации – текстови и графични.

При статичния сайт това е доста трудно за изпълнение, тъй като всеки HTML файл, трябва да се отваря и да се редактира.

При флаш сайтовете индексирането е още по-трудно. Ако може да се направи някакво сравнение, индексирането на флаш сайт е все едно да се индексира самото съдържание на даден клип (почти невъзможно). Въпреки, че допреди няколко години индексирането на flash сайт беше 100% невъзможно, то сега е! И все пак не е препоръчително.

Най-добрия вариант е използването на CMS система. Чрез използването на такава, имате възможност да представите своя продукт/услуга, която предлагате пред по-голяма аудитория, тъй като благодарение на Системата за управление на съдържанието, шанса за много добро позициониране в Google в пъти по-голям.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Кой тип сайтове се оптимизират по-добре, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *