Разлика между статичен и динамичен сайт – кой да изберем

Разлика между статичен и динамичен сайт – кой да изберем

Разлика между статичен и динамичен сайтИзработката на сайт е едно от най-важните неща. Ако до момента Вашата компания не е имала онлайн присъствие, то вероятно вече сте осъзнали, че Ви е необходимо такова. И тук идва въпроса: какъв сайт да избера – статичен или динамичен?

Изработка на статичен сайт – този вид сайтове са подходящи за използване като фирмени. Те са HTML и CSS и поради тази причина изграждането им е лесно, а визията им може да е на професионално ниво. Но с предимствата дотук!

Статичните сайтове са изключително неудобни, тъй като за всяко редактиране на информацията е необходимо отварянето на съответния html файл, където трябва да търсите текста в кода, за да го промените. Това е доста трудоемко и почти невъзможно за тези, които нямат представа как се работи с този програмен език.„При фирмените сайтове няма нужда от въвеждането на друга информация, освен детайли за фирмата, а този вид информация се въвежда при създаването“?

Не е така! Ако искате вашия статичен сайт да се появява в търсачките на челни позиции, освен добре структуриран, трябва да е и добре оптимизиран. Това включва редовно обновяване и добавяне на информация. Доста сложна задача, имайки предвид, че всеки път, трябва да внимавате да не изтриете някой таг при обновяване или добавяне на нова информация, тъй като това би повредило Front-End (външния) изглед на сайта и самата му структура!

Цените за изработка на статичен сайт са много по-ниски, отколкото за изработката на Динамичен, но за сметка на това и работата по по-евтиния сайт е по-трудоемка.

Изработка на динамичен уеб сайт е най-добрия вариант! Тъй като освен, че ще бъде въведена информацията лесно и бързо, тя може да се редактира също много лесно, тъй като динамичните сайтове разполагат с визуален редактор, в който са налични най-различни инструменти за редактиране на текст. Най-хубавото е, че след като бъде изработен сайта, Вие като негов собственик, безпроблемно ще можете да променяте информацията или да въвеждате нова такава и няма да е необходимо наличието на специфични знания.

Цената за изработка на Динамичен сайт е по-висока, отколкото тази за статичен сайт и се определя в зависимост от сложността на проекта.

Ние от BgOptimisation, Ви предлагаме безплатна изработка на сайт.

За повече информация как да се възползвате от безплатната услуга се свържете с нас:

Рубиком ООД
улица „Бигла“ 16
1407 София
моб. тел.: 08 77141477
E-mail: office[at]bgoptimisation.com
Google Earth SEO Оптимизация за търсачки

Можете да се възползвате и от възможността за получаване на безплатна SEO консултация

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Разлика между статичен и динамичен сайт – кой да изберем, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *