200лв за класиралия се 2-ри в SEO състезание 2013

200лв за класиралия се 2-ри в SEO състезание 2013

Тази година беше организирано най-голямото SEO състезание в България до момента с награден фонд от над 10 000 лв, включващ парични и предметни награди, за най-добре представилите се участници.

6-месечната надпревара, която стартира през месец юни вече е към своя финал и всички очакват да разберат КОЙ ще е големия победител, заслужаващ признанието „SEO специалист №1 в България„. Освен това признание, той ще получи и награда в размер на 5 000 лв, дадена от спонсора Notebook.bg. Също така този, който се класира втори по ред ще се радва на почивка, а един от първите 100 класирали се участници ще се сдобие със чисто нов лаптоп Acer, чиято стойност е 2 000 лв. Всички тези награди на обща стойност над 10 000лв ще бъдат раздавани благодарение на спонсора Notebook.bg.

Ние от Bgotpimisation, също решихме да поощрим един от участниците – този класирал се на второ място, ще получи от нас награда в размер на 200 лв. Ценим професионализма и уважаваме всеки един от участниците, който се раздаде максимално през тези шест месеца.

Въпреки, че не сме част от организаторите на състезанието, бихме искали да дадем малката поощрителна награда на „сребърния медалист“, която в комбинация с почивката, може би ще успее да компенсира до известна степен победата, която не е успял да извоюва участника, „замалко“…

Остават само пет дни преди окончателно (на 15-ти декември, 12:00 часа) да стане ясно, кой е победителят и кои участници се класират на второ и трето място.

Редно е да отбележим, обаче и че участниците, които в момента се класират в топ 10 се справяха отлично и това са хората, които почти през цялото време от старта на състезанието успяха да се задържат именно на първа страница в тази надпревара!

Задругата, Десислав Кузманов, Катя Делиева, Делчо Делчев, Иво Апостолов, Георги Янев, Йордан Манчев и Виктор Бойчев, се постараха много и заслужено се класират в топ 10. Ако някой от тях спечели, то определено ще го заслужава!

Остава само да пожелаем УСПЕХ на участниците и нека най-добрия победи!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
200лв за класиралия се 2-ри в SEO състезание 2013, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *