Безплатен семинар за „Лесно създаване и поддръжка на сайт” в гр. Видин

ИТ Семинар

Безплатен семинар за „Лесно създаване и поддръжка на сайт” в гр. Видин

ItSeminar организира безплатен семинар в град Видин за лесно създаване и поддръжка на сайт. Събитието е с еднодневна продължителност и ще се проведе на 30 май 2015 година. Всеки желаещ може да заяви желанието си да присъства на семинара като попълни онлайн формата за регистрация и запази предварително своето място. Семинарът е абсолютно безплатен и всеки може да присъства на него.

Какви са ползите от семинара?
Накратко, на семинара ще ви бъде показано как лесно можете да създадете свой собствен сайт с много малък бюджет и как сами да го поддържате и популяризирате. Много хора имат идеи за онлайн бизнес или вече разработен офлайн бизнес, който желаят да популяризират онлайн, но смятат, че създаването на сайт е изключително трудно. В много случаи това е така, но благодарение на съвременните системи за управление на съдържанието, всеки може сам да създаде свой собствен сайт за свой проект или представяне на бизнеса и да го популяризира.

Нашите лектори имат дългогодишен опит в сферата на създаването и управлението на уеб проекти и онлайн маркетинга, който им помага да селектират ненужната от нужната информация и да ви представят само актуална и използваема информация, която на практика се използва и ще ви е нужна при изграждането и поддръжката на уеб сайтове.

Сред разглежданите теми са:

Интернет – по време на тази тема, лекторите ще ви запознаят с възможностите, които предоставя интернет за развитието на бизнес – било той онлайн или офлайн, както и основните термини, с които ще се сблъскате по време на работата си по успешното създаване и поддържане на собствен сайт.

Втората тема е „Създаванe на WP сайт”, в която ще бъдат разгледани предимствата на CMS системата WordPress, както и за какво може да се използва тя. Какви сайтове можете да изграждате чрез нея и най-вече как да създадете сайт и да го настроите така че да е приветлив за потребителите и търсачките, и да продава.

Ще бъдат разгледани и теми, свързани с популяризацията на дадения сайт – като On-Page и Off-Page оптимизация, които теми включват информация за това как успешно да прилагате „бели” техники за оптимизация, чрез които вашия сайт да се класира по-добре в Google и съответно да получавате повече трафик от търсачката.

По време на семинара, лекторите ще обърнат внимание и на локал SEO-то и социалните мрежи, които също са важна част от изграждането на цялостната онлайн стратегия за популяризиране на един сайт.

Не пропускайте да се регистрирате преди 30 май 2015 година за семинара, организиран от ItSeminar. Вижте страницата със събитието на организатора, за да научите точният час, адресът, където ще се проведе, както и за да научите повече относно събитието.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *