BGOptimisation.com – Професионални SEO услуги

Повече за една SEO Оптимизация

Какво накратко е SEO?

SEO е съкращение от английското „Search-Engine Optimisation“. В превод, означава „Оптимизация за търсачки“ или по-точно за търсещи машини. Целта е чрез този процес да се подобри класирането на един сайт в търсачките и по-точно в органичните резултати на SERP-a в една търсеща машина. Този процес помага за повишаване на посещенията в един сайт, тъй като колкото по-напред се класира даден уеб сайт в органичните резултати, толкова по-посещаван е той от потребителите и има също така и по-голям трафик.

За да се направи една SEO Оптимизация е необходимо първо да се изберат подходящи ключови думи, да се проучи и анализира конкуренцията и да се изгради стратегия, чрез която да се извърши успешна оптимизация за сайт и в последствие да могат да се запазят постигнатите резултати.

За направата на успешно SEO е необходимо използването на различни техники, прилагани от експерти в своята област.

Научи повече за Search-Engine Optimisation

Професионална SEO Оптимизация от BGOptimisation.com

Защо BgOptimisation?

Доказали се в сферата на оптимизацията, екипа на BgOptimisation има множество реализирани и успешни проекти, свързани с изработката, техническата поддръжка на сайтове, както и тяхната SEO Оптимизация. Това ясно се вижда и от броя на клиентите, който наброява над 300 и всеки ден продължава да расте!

Имаме дългосрочни отношения с компании в различни области в сферата на услугите и продажбата на множество видове продукти.

Нашите клиенти държат на качеството, а това е нещо, което ние спокойно можем да им предложим, благодарение на нашия екип от специалисти в сферата на оптимизацията за сайт.

Освен предлагането на професионални услуги, сме взели под внимание и цените за тях и затова при нас SEO услуги, може да откриете на най-достъпни цени, за да може дори и собствениците на току-що стартирал бизнес, които разполагат с ограничен бюджет за оптимизация, да могат да се възползват от възможността техния сайт да се появи в топ 10 на Google или други търсачки.

Има доста хора, които биха желали да узнаят повече за състоянието на техния сайт, преди да поръчат конкретна услуга. И за да им помогне, BgOptimisation предлага БЕЗПЛАТНА SEO Консултация.

За успешен бизнес е нужна успешна оптимизация на сайт!

Необходимо ли е задължително да се прави оптимизация на сайт – фирмен или друг?

Да, задължително е! Без seo оптимизация, Вашия сайт няма да се появи въобще на първа страница в търсачката Google, а ако нишата е силно конкурентна е възможно да отсъства и в топ 100 от резултатите (тоест в първите 10 страници).

Важно е да знаете, че когато потребителите търсят, поне 80% от тях преглеждат само първа страница и съвсем малко може би дори по-малко от 20% „прелистват“, за да разгледат резултатите на втора страница. Причината е, че или намират това, което търсят в топ 10, или променят ключовата дума, защото смятат, че щом не са открили желаната информация на първа страница, то няма да я открият и на втора или трета и т.н.

Какви са предимствата на топ 10?

Правенето на оптимизация на сайт (Вашия личен, фирмен или друг), ще помогне за извеждането на сайта и позиционирането му именно в топ 10 на Google. Благодарение на тези резултати, Вашия сайт ще:

  • сайта Ви ще бъде запомнен от потенциалните клиенти, търсещи в интернет;
  • изградите своя бранд и пред интернет обществото;
  • Ви бъде предоставена възможност да покажете пред потенциалните клиенти качествата и предимствата на Вашия продукт;
  • получите по-голямо количество трафик и в зависимост от сайта повече импресии;
  • увеличаване на броя потенциални клиенти (това зависи от начина, по който сте представили своя продукт или услуга, които предлагате и как сте ги описали във Вашия сайт);

Разгледайте нашата презентация с кратка аргументация относно важността на една seo оптимизация за сайт.

 

Какви услуги предлагаме?

1. SEO Консултации – консултацията е важна за всяка компания. При нас, можете да се възползвате безплатно от нея. Вижте повече информация за SEO Консултации – ТУК.

2. Оптимизация за Google – когато се прави оптимизация за Google е необходимо да се спазват определени правила, за да не бъде наказан сайта Ви при ъпдейт. А какво представляват всъщност ъпдейтите – повече информация ТУК.

Няколко грешки, които правят собственици на сайтове, при оптимизация на сайт

В допълнение към посочените информацията, която създадохме за seo оптимизация, решихме да допълним и за някои често срещани „явления“ в нашия дългогодишен период, през който правим оптимизация на сайт – фирмен или seo оптимизация на други типове уеб сайтове.

В нашата практика, доста често се натъкваме на недобре оптимизирани, наказани или изоставени сайтове.

Обикновено, собствениците на фирми смятат, че с направата на техния сайт, приключва техния ангажимент с „интернет присъствието“. Това, обаче съвсем не е така!

1. На първо място, част от хората, които управляват собствен офлайн бизнес, все още нямат фирмен сайт, в който да представят своите продукти и услуги, които предлагат. Това само по себе си ги лишава от шанса да увеличат своите продажби и да разширят бизнеса си.

2. Също така, има доста собственици на бизнес, които поръчват изработка на сайт и смятат, че с това техния ангажимент приключва. Тоест, първо те не обръщат внимание на кода и детайлите, които оказват влияние при seo оптимизация (важно е да има някакъв с информация и това е), но в този случай, никой няма да посети Вашия сайт (освен, ако не направите офлайн реклама чрез визитки и плакати, на които да поставите url-адреса, но едва ли сайта Ви ще достигне по-голяма посещаемост от… 10 човека?!? – не на ден, а изобщо!).

Ето защо, структурата на сайта, начина, по който е написана информацията и нейната уникалност, както и оптимизиране на сайт, са част от нещата, на които определено трябва да обърнете внимание, при една изработка на сайт.

Друг проблем е, че част от притежателите на фирми, които разполагат със собствен сайт, не отделят време или средства, за да обновяват съдържанието в сайта. По този начин, дори хората да Ви намират, едва ли биха поръчали от Вас, тъй като ще останат с лошо впечатление то „последната дата на публикуване“ която би могла да е от преди 2-3 години, ако не и повече.

Ако не разполагате с достатъчно познания в областта по поддръжка на сайтове и seo оптимизация, най-вече, то можете спокойно да се доверите на фирма, занимаваща се професионално с това и предлагаща оптимизация на сайт и ежемесечна поддръжка.

Услугите на BgOptimisation са свързани именно с предлагането на професионални seo услуги и ежемесечна поддръжка, а ако имате нужда от seo консултация, то можете да се свържете с и да поискате такава – безплатна е!

Валентин Стоянов
Рубиком ООД
Управител
Професионални SEO консултации за OnPage и OffPage оптимизация на сайтове.
ул. Бигла 16
град София
България
office@bgoptimisation.com
+359877141477
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +7 (from 7 votes)
BGOptimisation.com - Професионални SEO услуги, 4.5 out of 5 based on 8 ratings