BgOptimisation – SEO Company

[innerOneFourth][image url=“http://bgoptimisation.com/wp-content/uploads/2013/12/seo-icon.png“ raw=“true“ alignment=“left“ margin_left=“0″ margin_right=“0″ margin_top=“0″ margin_bottom=“0″ width=“19″ height=“19″] Професионална оптимизация за всеки тип сайтове:

[ul style=“13″]
[li]За по-добро позициониране; [/li]
[li]За повишаване на трафика към Вашия сайт; [/li]
[li]За увеличаване на клиентите; [/li]
[/ul][/innerOneFourth]

[innerOneFourth][image url=“http://bgoptimisation.com/wp-content/uploads/2013/12/seo-icon.png“ raw=“true“ alignment=“left“ margin_left=“0″ margin_right=“0″ margin_top=“0″ margin_bottom=“0″ width=“19″ height=“19″] Организиране на AdWords кампании:

[ul style=“13″]
[li]За по-бързи резултати ; [/li]
[li]За по-голяма ефективност на рекламните кампании; [/li]
[li]За да сте първи; [/li]
[/ul][/innerOneFourth]

[innerOneFourth][image url=“http://bgoptimisation.com/wp-content/uploads/2013/12/seo-icon.png“ raw=“true“ alignment=“left“ margin_left=“0″ margin_right=“0″ margin_top=“0″ margin_bottom=“0″ width=“19″ height=“19″] Изработка на корпоративен уеб сайт:

[ul style=“13″]
[li]За онлайн представяне; [/li]
[li]За да научат повече хора за Вашата фирма; [/li]
[li]За повече продажби; [/li]
[/ul][/innerOneFourth]

[innerOneFourthLast][image url=“http://bgoptimisation.com/wp-content/uploads/2013/12/seo-icon.png“ raw=“true“ alignment=“left“ margin_left=“0″ margin_right=“0″ margin_top=“0″ margin_bottom=“0″ width=“19″ height=“19″] Изработка на електронен магазин:

[ul style=“13″]
[li]За да продавате в интернет; [/li]
[li]За да достигнете повече потенциални клиенти; [/li]
[li]За по-голям обхват; [/li]
[/ul][/innerOneFourthLast]

Как работи Google търсене и как ще ни е от полза SEO Оптимизацията?

На първо място, когато даден потребител потърси някаква информация в Google, той не търси в мрежата, а в индекса на търсачката (или поне това, което е открила и записала тя). Самата тя записва информация, с помощта на софтуерни програми, наречени „роботи“. Те „обхождат“ даден уеб сайт, който са открили и извличат от него информация, която се записва в индекса. Тези роботи са известни и като Google паяци, защото точно както паяците плетат мрежи, при ботовете се получава нещо подобно, докато обхождат различните уеб сайтове.

Ежедневно се обхожда и записва много голямо количество информация и когато даден потребител потърси нещо чрез Google търсене, заявката се изпраща до сървърите на Google (където е записана информацията от техния индекс) и се „сканират“ хиляди сайтове, от които трябва да бъдат изведени резултати, които биха били полезни на търсещия потребител – тоест, да му дадат отговори.

А как Google разбира кои резултати са подходящи?

За целта те имат разработени алгоритми, които оценяват качеството на сайтовете по определени фактори. Например, колко пъти една дума се споменава в един сайт, къде и как, каква е структурата на сайта, колко линкове има към сайта, дали може да бъде добре обходен и съответно информацията да бъде записана, колко бързо зарежда съответната страница, дали сайта се поддържа, дали съдържа полезна информация, дали съдържанието е копирано или е уникално за дадения уеб сайт и т.н.

Има над 200 фактора, които влияят пряко при определянето на това кой сайт да се смята за най-полезен и съответно да се появи сред първите резултати. И всичката тази информация се обработва, синтезира и „сервира“ във вид на отговор към заявката за търсене, за по-малко от секунда.

Това, което прави SEO специалистите такива е, че те постоянно правят опити, анализират и имат ефективни методи, чрез които да „манипулират“ търсачката и тези фактори като по този начин помагат на различни сайтове да се счетат за подходящи и съответно да бъдат класирани на първа страница, така че когато даден потребител потърси някаква информация, да се появи оптимизирания сайт в топ 10 и така, потребителя да го види.

Защо се прави оптимизация?

Потребителите използват Google търсене за най-разнообразни неща. Повечето от тях търсят безплатна информация/съвет по дадена тема – като се започне от такива свързани със здравето и се премине през такива свързани със новини, биографии, интересни статии и т.н. Освен да се информират безплатно, доста потребители използват търсачката и за да откриват фирми/е-магазини, откъдето могат да си закупят даден продукт или услуга.

Именно затова голяма част от фирмите използват професионални SEO услуги, за да може техният сайт да се позиционира в топ 10 по важни ключови думи, свързани именно с продуктите/услугите, които се предлагат от дадения сайт.

Така, когато даден потребител търси откъде да си закупи продукта Х, едно от предложенията, които се появяват е именно Вашия уеб сайт – това означава, че вече имате един потенциален клиент, който може да се превърне в реален – ако сте се погрижили да представите добре това, което предлагате (продукт/услуга). А представете си, че на ден не един, а 10 000 потребителя търсят дадения продукт/услуга чрез Google? Това означава, че ще видят името на фирмата Ви 10 000 пъти, а търсачката определено ще Ви доведе клиенти.

Потребителите имат много по-голямо доверие към т.н. „органични резултати“, тоест естествените резултати, за които не е платено да се появят (под формата на реклама), защото, когато те правят търсене в Google, обикновено намират нужната им информация. Тоест с времето са изградили доверие към тази търсачка и знаят, че ако искат да си закупят нещо или да се възползват от дадена услуга и потърсят в Google, те ще открият точната фирма, която ще изпълни тяхната поръчка.

По отношение на клиенти, традиционната реклама (телевизионната, във вестниците, радио рекламата, билборд рекламата) не се различава от SEO оптимизацията.

Тоест, ежедневно, Вашата фирма ще бъде видяна от n-брой потребители, но не всеки от тях ще си закупи Вашия продукт/услуга. Така е при всички видове реклама – онлайн и офлайн.

Тук важна роля играе ROI (или процента възвръщаемост на инвестицията) в случая, при SEO оптимизацията може да бъде и голям, и малък. Зависи по какви ключови думи бива оптимизиран Вашия сайт. В единия случай можете да получите само трафик, без поръчки, а в другия и двете. Ето затова е важно да използвате само качествени услуги, от професионални SEO фирми, които да направят анализ във Вашата ниша и да изберат най-подходящите думи, които да оптимизират и които не просто да Ви „докарат“ трафик, но и повече продажби!

[spacer height=“30″ mobile_hide=“true“]

[hr toptext=““ size=“superTiny“ custom_size=““ hide_mobile_hr=“true“]

[image title=“BgOPtimisation – Digital Marketing Angency“ alt=“BgOPtimisation – SEO Company“ link=“http://bgoptimisation.com“ target=“_blank“ url=“http://bgoptimisation.com/wp-content/uploads/2013/12/BgOptimisation-SEO.jpg“ border=“smallBorder“ shadow=“1″ /]

За Нас

BgOptimisation предлага услуги в сферата на дигиталния маркетинг. Нашият екип е специализиран най-вече в SEO оптимизацията и организирането на AdWords кампании. Част от услугите, които предлагаме са свързани със изготвянето на SEO одити, консултации и цялостна SEO оптимизация на сайтове за България, Гърция, Великобритания, САЩ, ОАЕ, Турция и други държави. BgOptimisation организира и и ефективни AdWords кампании.

Зад гърба си имаме стотици успешно реализирани проекти в сферата на SEO, които поддържаме и до днес.

Повече информация за BgOptimisation

 

[hr toptext=“Нагоре“ size=“tiny“ custom_size=““ hide_mobile_hr=“true“]

[toggle text=“Какво накратко е SEO?“ initial=“none“ style=“light“]

SEO е съкращение от английското „Search-Engine Optimisation“. В превод, означава „Оптимизация за търсачки“ или по-точно за търсещи машини. Целта е чрез този процес да се подобри класирането на един сайт в търсачките и по-точно в органичните резултати на SERP-a в една търсеща машина. Този процес помага за повишаване на посещенията в един сайт, тъй като колкото по-напред се класира даден уеб сайт в органичните резултати, толкова по-посещаван е той от потребителите и има също така и по-голям трафик.

За да се направи една SEO Оптимизация е необходимо първо да се изберат подходящи ключови думи, да се проучи и анализира конкуренцията и да се изгради стратегия, чрез която да се извърши успешна оптимизация за сайт и в последствие да могат да се запазят постигнатите резултати.

За направата на успешно SEO е необходимо използването на различни техники, прилагани от експерти в своята област.

[/toggle]

[toggle text=“Защо BgOptimisation?“ initial=“none“ style=“light“]

Доказали се в сферата на оптимизацията, екипа на BgOptimisation има множество реализирани и успешни проекти, свързани с изработката, техническата поддръжка на сайтове, както и тяхната SEO Оптимизация. Това ясно се вижда и от броя на клиентите, който наброява над 300 и всеки ден продължава да расте!

Имаме дългосрочни отношения с компании в различни области в сферата на услугите и продажбата на множество видове продукти.

Нашите клиенти държат на качеството, а това е нещо, което ние спокойно можем да им предложим, благодарение на нашия екип от специалисти в сферата на оптимизацията за сайт.

Освен предлагането на професионални услуги, сме взели под внимание и цените за тях и затова при нас SEO услуги, може да откриете на най-достъпни цени, за да може дори и собствениците на току-що стартирал бизнес, които разполагат с ограничен бюджет за оптимизация, да могат да се възползват от възможността техния сайт да се появи в топ 10 на Google или други търсачки.

Има доста хора, които биха желали да узнаят повече за състоянието на техния сайт, преди да поръчат конкретна услуга. И за да им помогне, BgOptimisation предлага БЕЗПЛАТНА SEO Консултация.

За успешен бизнес е нужна успешна оптимизация на сайт!

[/toggle]

[toggle text=“Необходимо ли е задължително да се прави оптимизация на сайт – фирмен или друг?“ initial=“none“ style=“light“]

Да, задължително е! Без seo оптимизация, Вашия сайт няма да се появи въобще на първа страница в търсачката Google, а ако нишата е силно конкурентна е възможно да отсъства и в топ 100 от резултатите (тоест в първите 10 страници).

Важно е да знаете, че когато потребителите търсят, поне 80% от тях преглеждат само първа страница и съвсем малко може би дори по-малко от 20% „прелистват“, за да разгледат резултатите на втора страница. Причината е, че или намират това, което търсят в топ 10, или променят ключовата дума, защото смятат, че щом не са открили желаната информация на първа страница, то няма да я открият и на втора или трета и т.н.

Какви са предимствата на топ 10?

Правенето на оптимизация на сайт (Вашия личен, фирмен или друг), ще помогне за извеждането на сайта и позиционирането му именно в топ 10 на Google. Благодарение на тези резултати, Вашия сайт ще:

  • сайта Ви ще бъде запомнен от потенциалните клиенти, търсещи в интернет;
  • изградите своя бранд и пред интернет обществото;
  • Ви бъде предоставена възможност да покажете пред потенциалните клиенти качествата и предимствата на Вашия продукт;
  • получите по-голямо количество трафик и в зависимост от сайта повече импресии;
  • увеличаване на броя потенциални клиенти (това зависи от начина, по който сте представили своя продукт или услуга, които предлагате и как сте ги описали във Вашия сайт);

[/toggle]

[toggle text=“Какви услуги предлагаме?“ initial=“none“ style=“light“]

1. SEO Консултации – консултацията е важна за всяка компания. При нас, можете да се възползвате безплатно от нея. Вижте повече информация за SEO Консултации – ТУК.

2. Оптимизация за Google – когато се прави оптимизация за Google е необходимо да се спазват определени правила, за да не бъде наказан сайта Ви при ъпдейт. А какво представляват всъщност ъпдейтите – повече информация ТУК.

[/toggle]

[toggle text=“Няколко грешки, които правят собственици на сайтове, при оптимизация на сайт“ initial=“none“ style=“light“]

В допълнение към посочените информацията, която създадохме за seo оптимизация, решихме да допълним и за някои често срещани „явления“ в нашия дългогодишен период, през който правим оптимизация на сайт – фирмен или seo оптимизация на други типове уеб сайтове.

В нашата практика, доста често се натъкваме на недобре оптимизирани, наказани или изоставени сайтове.

Обикновено, собствениците на фирми смятат, че с направата на техния сайт, приключва техния ангажимент с „интернет присъствието“. Това, обаче съвсем не е така!

1. На първо място, част от хората, които управляват собствен офлайн бизнес, все още нямат фирмен сайт, в който да представят своите продукти и услуги, които предлагат. Това само по себе си ги лишава от шанса да увеличат своите продажби и да разширят бизнеса си.

2. Също така, има доста собственици на бизнес, които поръчват изработка на сайт и смятат, че с това техния ангажимент приключва. Тоест, първо те не обръщат внимание на кода и детайлите, които оказват влияние при seo оптимизация (важно е да има някакъв с информация и това е), но в този случай, никой няма да посети Вашия сайт (освен, ако не направите офлайн реклама чрез визитки и плакати, на които да поставите url-адреса, но едва ли сайта Ви ще достигне по-голяма посещаемост от… 10 човека?!? – не на ден, а изобщо!).

Ето защо, структурата на сайта, начина, по който е написана информацията и нейната уникалност, както и оптимизиране на сайт, са част от нещата, на които определено трябва да обърнете внимание, при една изработка на сайт.

Друг проблем е, че част от притежателите на фирми, които разполагат със собствен сайт, не отделят време или средства, за да обновяват съдържанието в сайта. По този начин, дори хората да Ви намират, едва ли биха поръчали от Вас, тъй като ще останат с лошо впечатление то „последната дата на публикуване“ която би могла да е от преди 2-3 години, ако не и повече.

Ако не разполагате с достатъчно познания в областта по поддръжка на сайтове и seo оптимизация, най-вече, то можете спокойно да се доверите на фирма, занимаваща се професионално с това и предлагаща оптимизация на сайт и ежемесечна поддръжка.

Услугите на BgOptimisation са свързани именно с предлагането на професионални seo услуги и ежемесечна поддръжка, а ако имате нужда от seo консултация, то можете да се свържете с  и да поискате такава – безплатна е!

[/toggle]

[hr toptext=““ size=“tiny“ custom_size=““ hide_mobile_hr=“true“]

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ОПТИМИЗАЦИЯ?

[button text=“НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ!“ type=“link“ size=“large“ rounded=“false“ link=“http://bgoptimisation.com/контакти/“ target=“_parent“ color=“light-blue“ ]

[spacer height=“30″ mobile_hide=“true“]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
BgOptimisation - SEO Company, 5.0 out of 5 based on 3 ratings