Google Места за Бизнеса – вече и приложение за IPhone

Google Места за Бизнеса – вече и приложение за IPhone

Google Places за Iphone

Приложението вече и на смартфон

Google МестаСобствениците на локален бизнес, вече могат да се сдобият с нов инструмент за управление на Google Places профила, чрез специално приложение, което работи на IPhone и IPod Touch. Още няма официално съобщение за приложението, но блога iClarified беше първото място, където се спомена за въпросното приложение и може да се счита за достоверен източник. Приложението Google за местен бизнес , предназначено за телефона на Apple, както и IPod Touch е безплатно за теглене от iTunes app store.

Чрез Google Places App като собственици на бизнес, можете да:

  • Да потвърдите местоположението на Вашия бизнес, директно от Вашия смартфон
  • Променяте информацията за Вашия бизнес като това включва промяна на адрес, описание, часове и информация за контакти
  • Също можете да поствате красиви снимки, свързани с Вашия бизнес, директно на Вашата локална страница в Google+
  • Друга опция е свързана с проследяването на трафика, придобит чрез Google Places
  • Чрез приложението можете да управлявате множество местоположения в Google, директно от Вашия IPhone или IPod Touch.

Но какво всъщност означава Google Places?

За тези, които не знаят какво е това, ние ще разясним, че всъщност, Google Places е програма на Google, чрез която можете да посочите местоположението на Вашия офис или бизнес сграда като посочите адреса. Благодарение на Google Places, имате възможност да се класирате по зададени ключови думи като при търсене в органичните резултати, първо се показват адресите на фирмите. Това е предимство, което би Ви помогнало при промотиране на Вашия бизнес в интернет.

За да се включите в Google Places и да се възползвате от предимствата на програмата е необходимо при регистрация да посочите реален адрес, тъй като преди вашия бизнес да започне да се появява в резултатите, ще получите писмо, чрез което да потвърдите, че в действителност адреса, който сте посочили при регистрация е истински и там се намира Вашата фирма.

Що се отнася до получаване на писма за верификация от Google в България, понякога е доста трудно да се сдобиете с такова писмо, тъй като често се получават обърквания и грешки, заради които, писмото за верификация, за Google Places, не може да достигне до Вас.

В повечето случаи, писмата успяват да стигнат до собствениците на бизнес, които са се регистрирали в Google Places. Можете да се убедите сами, чрез резултатите от търсачката на Google.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Google Места за Бизнеса – вече и приложение за IPhone, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *