Google AdWords Сертифициран партньор

Програма за Сертифицирани партньори

Google AdWords Сертифициран партньор

Как помага програмата на рекламодателите?

Нека приемем, че Вие сте започнали свой собствен онлайн бизнес и както всеки бизнес,
опирате до нуждата от платена реклама. Тогава решавате да се включите в Партньорската програма на Google – AdWords, предназначена за рекламодатели. Стартирате нова кампания и определяте дневния си бюджет за нея. Вероятно знаете, че рекламата има висока възвръщаемост. След един месец установявате, обаче, че резултатите, които сте
очаквали от Вашата кампания не са постигнати.

Започвате да си задавате въпроса: Каква е причината?

Програма за Сертифицирани партньориПричините могат да бъдат много. Например, може да не сте избрали подходящи ключови думи. Възможно е в сайтовете, в които се появява Вашата реклама да няма потенциални клиенти, а само такива, които „кликат“ на рекламата от любопитство. Е, те може и да не са закупили Вашия продукт, но Вие сте били таксувани за този „клик“. Други причини, можещи да доведат до провал на рекламната кампания могат да са недобре оформена реклама, текст и други. При всички случаи извода е един – Вашата рекламна кампания е неефективна.

Въпреки, че AdWords е с „приятелски“ контролен панел и всеки може да създаде рекламна кампания, не всеки може да създаде успешна рекламна кампания. Добре направената реклама продава много повече, отколкото създаването на просто някаква реклама. И тук сертифицирането може да Ви помогне, тъй като чрез него ще получите достъп до Маркетингова помощ.

Рубиком ООД – Оптимизация на уеб сайтове за търсачката Google, тел. 0877141477, E-mail: bgoptimisation@gmail.com

Ползи за Сертифицираните партньори на Google

Ставайки Сертифициран партньор на Google, Вие ще покажете, че Вашата фирма/предприятие е компетентна в използването на най-новите инструменти в AdWords. Програмата е подходяща, фирми и за физически лица. Като Сертифициран партньор на Google, Вие ще получите повече предимства. Някои от тях са: получаване на знак, удостоверяващ, че сте Сертифициран партньор на Google. Чрез придобиването на този статут ще получите и Маркетингова помощ, чрез която ще можете да правите анализи и да намирате нови клиенти – за това ще спомогне и директорията (онлайн) за партньори на Google. Факта, че сте Сертифициран партньор, ще се отрази и в Google търсене. Това още повече ще Ви помогне в намирането на нови клиенти. Маркетинговата помощ със сигурност ще спомогне за успеваемостта на рекламната Ви кампания.

Как да се включа в програмата?

В програмата имат право на участие физически и юридически лица (фирми). За да станете Сертифициран партньор на Google, например, ако сте фирма е необходимо да отговаряте на изискванията и член от екипа да премине успешно поне два изпита за сертифициране. Също така, трябва да се демонстрират знания в работата с профили в програмата на Google (как се създава профил и рекламна кампания, например) – AdWords и да се приемат общите й условия – това са само част от условията.

Пълния списък с критерии, можете да откриете на страницата на Google с информация за Google Certification Partners.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Google AdWords Сертифициран партньор, 4.3 out of 5 based on 3 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *