Изработка на онлайн магазин

e-shop

Екипът на BgOptimisation е специализиран в различни области. Освен изработка на фирмени сайтове и SEO Оптимизация, BgOptimisation предлага още и изработка на онлайн магазин.

Защо Ви е онлайн магазин?

Т.н. „E-shop” е идеалното бизнес решение не само за малки, но и за големи фирми. Разработването на онлайн магазин Ви позволява максимално оптимизиране на разходите. Тоест, независимо дали разполагате с малък или солиден бюджет, всеки би могъл да се сдобие със онлайн магазин инвестирайки малка сума, а успешното развитие, би могло да Ви осигури в пъти повече печалба от вложенията.

Какви са предимствата на един онлайн магазин?

– Не е необходимо да закупувате или наемате сграда за Вашия магазин;
– Вашият магазин може да е единствено онлайн и да няма физически такъв;
– Наемането на помещение за онлайн магазин не е единствения разход. Има доста съпътстващи разходи, които многократно увеличават сумата, която трябва да инвестирате. При онлайн магазините – подобен разход липсва;
– Ако приемем, че имате само физически магазин, то така или иначе ще има нужда от реклама и интернет представяне. Сами можете да видите, че почти всички големи брандове имат и онлайн магазини. Защо Вие също да не притежавате такъв?
– Изработката на електронен магазин и неговата поддръжка е много по-лесно и евтино, в сравнение с физически магазин;
– При е-магазините има и нужда от по-малко персонал;
– При наличие на онлайн магазин дори не е задължително да закупувате предварително и да притежавате дадена стока. Достатъчно е да се договорите с търговци на принципа „drop-shipping”. Това е допълнително спестен разход!

…ние правим магазини, които продават!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Изработка на онлайн магазин, 5.0 out of 5 based on 3 ratings