Какви са предимствата от наличието на сайт?

Предимства от наличието на сайт

Какви са предимствата от наличието на сайт?

Създаването на уеб сайт базиран на wordpress е предпочитан вариант за собствениците на бизнес, които желаят да популяризират своята компания онлайн.

Все пак, има собственици на бизнес, които не желаят да популяризират бизнеса си онлайн, тъй като не са запознати с ползите, които могат да извлекат от своя сайт.

За да добиете по-добра представа, вижте тази кратка статистика:

Какви са предимствата – нека фактите говорят:

Над 53% от домакинствата у нас използват интернет – тоест, чрез сайт, представящ Вашите продукти/услуги, ще имате възможност да представите своята фирма пред над 3 000 000 души!

По данни на Евростат от миналата година, около 80% от фирмите имат достъп до интернет, но само половината от тях (около 45%) имат фирмен сайт или поне интернет страница. В сравнение със нашата страна, в Европейския съюз около 80% от фирмите разполагат със собствен, фирмен уеб сайт, представящ сферата на дейност, както и самите продукти/услуги, предлагани от дадената фирма.

Според данни от StatisticBrain при някои фирми, годишната печалба нараства с над 45%, благодарение на техните уеб сайтове!

Повечето хора се допитват до интернет, преди да си купят интересуващ ги продукт/услуга. Те правят проучване в “мрежата”. Ако нямате сайт, с който да представите своя бизнес, това означава че “подарявате” клиентите си на Вашите конкуренти, които отдавна са се погрижили за своето интернет присъствие.

Можете да достигнете до повече хора чрез реклама в интернет, но за да се възползвате от тази възможност Ви е нужен уебсайт, където чрез реклама да бъдат препращани потенциалните клиенти, за да получат информация за Вашата фирма и да се свържат със Вас, за да направят поръчка.

Повечето потребители предпочитат да закупят продукт/услуга от самостоятелен фирмен сайт на компания, вместо от такъв, създаден чрез безплатна платформа или страница от каталог – причината е, че те смятат фирмата с наличния самостоятелен сайт за по-надеждна.

Ако имате още въпроси, свързани с ползите от наличието на корпоративен сайт или електронен магазин, който да представи вашият бизнес пред онлайн аудиторията – не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *