Колко важна е структурата на един сайт за SEO Оптимизация?

Колко важна е структурата на един сайт за SEO Оптимизация?

SEO Оптимизацията е дейност, която не можеш да извършваш професионално с прочитането на 1-2 книги. За да се направи успешна Оптимизация на сайт е необходимо този, който се занимава да има много опит зад гърба си. SEO Оптимизация не е точна наука. Алгоритмите на Google, които се използват за подредба на отделните уеб сайтове в индекса на Google се променят постоянно и един добър SEO специалист винаги трябва да е наясно с новите промени, за да може да направи качествена оптимизация.

Но при оптимизация на сайт не бива да се обръща внимание единствено на Google алгоритмите, линк билдинга и т.н. Необходимо е да се отдели внимание и на самия сайт, защото дори и качествено направена OffPage Оптимизация няма да помогне за доброто класиране на сайт, ако при неговото изграждане и поддръжка има допуснати грешки.

Скоростта на зареждане, на един сайт е един от факторите, който оказва влияние при класиране в Google SERP-a. Самата скорост на зареждане на сайта зависи много от хостинга, който използвате. Например, ако сте решили да спестите пари и хоствате своя фирмен сайт на пресоналния си компютър, той може да се не се зареди и два часа. При използването на некачествен хостинг също може да има такъв проблем.

Ето защо, ние се грижим сайтовете на клиентите ни да хостнати при добри уеб хостинг провайдъри, така че този проблем отпада, при използване на нашите услуги.

Друг проблем, който може да се появи са наличните версии за Вашия сайт и вида темплейт и система, които се използват.
Какво се има предвид?

Всички знаем, че популярността на таблетите и смартфоните нараства все повече, но не всички сайтове имат същия изглед при тях, както при персоналните компютри и нетбуци. Когато направите фирмен сайт, той трябва да е олекотен или да разполага с мобилна версия, така че да се зарежда бързо на таблети и мобилни телефони или смартфони.

Също така системата за управление на Вашия Уеб сайт и темплейта, който се използва, трябва да притежават изчистен код, тъй като в противен случай, google ботовете, няма да могат да си свършат добре работата и да индексират правилно съдържанието, намиращо се на Вашия уеб сайт. Това естествено ще се отрази отрицателно и на класирането на Вашия уеб сайт в Google.

Ние, от BGOptimisation винаги се съобразяваме с тези факти, затова при изработка на сайтове за нашите клиенти, използваме SEO-Friendly и улекотени системи за управление на съдържанието, които да повлияят на по-доброто индексиране, оптимизиране и класиране на Вашия сайт.

Ако все още нямате онлайн присъствие, значи е време да създадете такова за Вашата компания. Като за начало, можете да започнете от поръчката към BgOptimisation на Изработка на сайт и Оптимизация, можете да се възползвате от нашите Професионални услуги или да поискате БЕЗПЛАТНА SEO Консултация.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
Колко важна е структурата на един сайт за SEO Оптимизация?, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *