Услуги

BgOptimisation създава и поддържа сайтове за своите клиенти. Също така нашият екип се грижи за развитието на проектите, което включва популяризиране в социалните мрежи, организиране на ppc кампании и повишаване на трафика чрез SEO оптимизация.

При нас можете да се възползвате от следните услуги:

SEO оптимизация – ако желаете seo анализ, seo одит на вашия сайт, on-page или off-page оптимизация, seo консултации или цялостна оптимизация, то можете да се свържете с нашите консултанти за повече информация.

SEO оптимизацията е процес, чрез който сайтът ви може да бъде препоръчан на потребителите при търсене по определени думи, свързани с вашите продукти, услуги и бизнес като цяло. При търсене от страна на потребителите в Google, те правят търсене, въвеждайки дума (ключова дума) или фраза в полето за търсене. От своя страна, Google обработва заявката, показвайки на потребителя най-релевантните резултати, базирайки класирането на своите алгоритми и множество фактори за определяне на най-точният резултат за конкретната заявка. Потребителите най-често избират да посетят сайт от първа страница като при неоткриване на желаната информация от тяхна страна, те предпочитат да направят ново търсене, вместо да потърсят на втора, трета или по-нататъшна страница. Ето защо класирането на първа страница носи много повече и дори почти всичкия трафик за сайтовете разположени в топ 10, в сравнение с останалите, които се класират на втора и по-задни страници.

SEO оптимизацията е сложен и бавен процес, за чиято успешна реализация е необходимо търпение и постоянство. Обикновено са необходими няколко месеца за отчитане на първите резултати по класирането на желаната цел, но дивидентите, които могат да се извлекат от този метод за онлайн реклама са много. Например, количеството трафик, което може да получи един сайт, благодарение на SEO е много по-голямо, в сравнение при плащане за ppc. Също така, потребителите имат по-голямо доверие на органичните резултати, спрямо рекламните. SEO оптимизацията при правилно таргетиране може да донесе много по-добро ROI, в сравнение с всеки друг канал за реклама.

Ако искате да се възползвате от предимствата на SEO-то се свържете с нас за консултация и изготвяне на оферта.

Изработка на сайт и поддръжка на сайт – за изпълнението на тези задачи са необходими опит и технически познания, свързани с езиците, чрез които се създава и поддържа един сайт.

Сайтът е най-важната част по отношение на продажбите. Именно в него потребителят решава дали да закупи дадения продукт/услуга или не. Необходимо е сайтът да има добра визия и функционалност, да вдъхва професионализъм и сигурност за потребителите. Да умее да ги привлече да закупят дадената стока или услуга. Ако не разполагате с качествен сайт, дори и да докарате завидно количество таргетирани потребители (потенциални клиенти) в сайта, те биха могли да се откажат от покупка.

Ние в BgOptimisation създаваме работещи магазини и корпоративни сайтове, които работят за вашият бизнес!

PPC кампании – нашите специалисти организират PPC кампания с ефективно разпределение на бюджета за реклама.

PPC рекламата е добър начин да популяризирате своя бизнес онлайн бързо сред широк кръг таргетирани потребители.

Грижа за социалните канали – Facebook и Google Plus са сред най-използваните социални мрежи. Комуникацията между продавач-купувач е много важна, поради което присъствието на даден бизнес в социалните мрежи често пъти е задължително (в зависимост от бизнеса). Това налага използване на професионални и ефективни методи за комуникация и взаимодействие с потребителите.

Ако имате нужда от някоя от тези услуги, се свържете с нас и ние ще ви консултираме и изготвим оферта.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 4 votes)
Услуги, 2.0 out of 5 based on 4 ratings