За линк билдинга и BGOptimisation

За линк билдинга и BGOptimisation

Чрез линк билдинг (Link Building) се изграждат връзки към и от Вашия сайт. Това е една от основните дейности при извършването на SEO Оптимизация. Без него, тази услуга няма как да бъде успешна!

Но защо е важен линк билдинг (link building) за SEO-то?

Причината е че, за да се подобри класирането на Вашия сайт, освен уникални текстове и полезно съдържание, намиращи се в него, е необходимо да се изградят връзки към Вашия фирмен уеб сайт от други авторитетни източници. По този начин се показва, че Вашия сайт е ценен, щом се „линква“ към него и съответно бива награждаван чрез повишаване на позициите.

Линк Билдинг има своите особености и ако не се занимавате професионално със SEO Оптимизация, ако започнете да изграждате сами връзки към сайта си, рискувате да му навредите и да получите наказание от Google.

Освен това, ако сами се опитате да направите Оптимизация на сайт за Google без да имате професионален опит, ще навредите сериозно на сайта си, от което следва и повишаване на цената, при поръчване на професионална SEO Оптимизация, тъй като подобряването на класиране ще бъде много по-трудна задача.

При линк билдинг-а има доста особености като например честота на изграждане на връзки, текстове, използвани при добавяне на връзки, към какви линкове от Вашия сайт се препраща (например domain или deep linking). Също така трябва да се обърне внимание и на линковото разнообразие.

Пренебрегването на тези фактори, може да се окаже фатално за Вашия сайт, тъй като при неправилно правене на Link Building (линк билдинг), рискувате Google да сметне тези връзки за спам и да накаже съответния сайт, към който са изграждани.

Наемането на SEO Специалист, който да се погрижи за направата на Професионална SEO Оптимизация, ще гарантира подобряване на позициите в органичните резултати на Google и другите търсачки. SEO Специалистите използват различни техники, чрез които да осъществят професионален линк билдинг (Link Building) като така на практика не е възможно получаването на наказание за Вашия сайт от Google.

Преди да поръчате, можете да получите безплатен анализ на текущото състояние на Вашия сайт

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
За линк билдинга и BGOptimisation, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *