18 ефективни банер реклами

18 ефективни банер реклами

Банер рекламата е една от най-често срещаните форми на реклама на планетата и ако не живеете в каменната ера (за което сме убедени, че не е така), най-вероятно ще попадате на някаква банер реклама, в някаква форма ежедневно. Дори  и рядко да излизате от вкъщи, най-вероятно ще попаднете на някоя нова, по-модерна форма на банер реклама, когато сърфирате в интернет, тъй като подобен тип реклами има буквално във всеки сайт, който посещавате – независимо от деня.

Работата е там, най-вероятно дори не осъзнавате, че виждате тези банери от много време и причината за това е проста –  те са скучни. Помислете за това:  ако сте видели скучна реклама по телевизията, ще гледате ли програмата/предаването, което е рекламно? Едва ли.

Ако планирате реклама на вашия бизнес чрез използването на банер реклама, тогава ще трябва да запомните това. Създаването на скучна банер реклама в името на това, просто не е достатъчно в наши дни. Тя трябва да бъде креативна, вдъхновяваща и атрактивна. Това може да ви звучи като нещо трудно за постигане, но не е реализируемо. Ето и няколко доста ясни примера. Те не просто са креативни, но и съвсем реални и измислени от креативни хора.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *