5 причини за изработка на сайт

5 причини за изработка на сайт

1. Адаптиране към промените

– Според статистика на НСИ, потреблението на интернет от домакинствата се повишило с над 30% за последните няколко години и към 2013 над 54 процента от населението използва интернет. Това означава, че ако имате офлайн бизнес, то трябва да го представите и онлайн, ако искате той да се развива. Най-добрия вариант е чрез изработка на сайт.

2. Представяне и разпространение на фирмата

– Чрез изработка на сайт, в готов вид, ще можете да опишете услугите, които предлагате, ще можете да представите Вашата фирма и да покажете на потребителите предимствата, които отличават Вашия продукт от конкурентния.

3. Утвърждаване на Бранд или марка

Вашата фирмена марка - онлайн– Независимо дали Вашата фирма е нова или вече утвърдена на пазара, ще е необходимо да се утвърди и на онлайн пазара, ако искате Вашите потребители да се доверят и да поръчат от Вас. За постигането на тази цел е необходимо притежанието на сайт. Ако не разполагате с такъв, то можете да поръчате Изработка на сайт. Има различни видове, предлагащи подобна услуга!

4. Увеличаване на продажбите

– Кой не желае да увеличи приходите от своя бизнес? Това е най-лесно достижимо, посредством интернет. В „мрежата“ имате възможност да рекламирате продукта/услугата, които предлагате като по този начин, шанса за увеличаване на приходите от продажби е много голям! За целта е необходимо да притежавате сайт, защото потребителите ще проявят доверие и биха закупили от Вас, ако изтъкнете убедителни аргументи и утвърдите онлайн присъствието на Вашата компания в интернет пространството. Вече има фирми, които само за няколко дни, могат да направят изработка на сайт за Вашата фирма.

5. Евтина реклама, качествени резултати

– Питате се „Възможно ли е“? Да, възможно е! Интернет е мястото, където можете да рекламирате своя продукт на много ниски цени, спрямо телевизионните или другите видове реклами. Има няколко начина. Най-ефективният е SEO Оптимизация, защото резултатите се отразяват при търсенията в Google и са най-дълготрайни! За да може да се направи SEO Оптимизация, отново е необходимо наличието на сайт.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
5 причини за изработка на сайт, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *